Remo Classic Fit vellen voor vintage drums
Demovideo van vellen met klassiek karakter
Merknieuws 13-12-2017 06:12
Het is klassiekernieuws dat de klok slaat bij Remo dit jaar. Een test van de Felt-Tone vellen vind je in Slagwerkkrant 202, nov-dec 2017, in Slagwerkkrant 203, januari-februari 2018, lichten we de Classic Fit vellen door.
De eerste heeft vooral een klassieke sound, terwijl de Classic Fit vellen bedoeld zijn voor echte vintage trommels.
Of je nu een klassieke sound voor je nieuwe trommel, of een moderne sound voor je vintage trommel wilt; bij Remo zit je dit jaar helemaal goed.

Als je vintage trommels in je verzameling hebt, weet je dat het niet altijd even gemakkelijk is om een goed passend drumvel te vinden. Zoeken naar dat ene vel dat per ongeluk een beetje groter is uitgevallen hoeft nu niet meer, dankzij de Remo Classic Fit vellen.

Remo maakt het leven van de vintageliefhebber met de nieuwe Classic Fit vellen een stukje makkelijker, en wel op een heel simpele manier, namelijk door  de velrand aan de binnenkant wat ruimer te maken. De buitendiameter van de velrand blijft hetzelfde, maar de rand is iets minder dik, waardoor het vel makkelijker over de ketel past. Het verschil is niet gigantisch, maar net groot genoeg om de grootste problemen op te lossen.

De Classic Fit vellen zijn er in transparante enkellaags Ambassador, gecoate Ambassador en Fiberskyn variant. Voor de snaredrum is er ook een Ambassador snare side verkrijgbaar. De Classic Fit vellen zijn verkrijgbaar van 12" tot en met 18". De Classic Fit vellen zijn gemakkelijk van de normale Remo's te onderscheiden. Ze hebben namelijk het originele logo dat Remo in de jaren '50 gebruikte.

Bekijk voor meer informatie over de Classic Fit vellen de onderstaande video van Remo: Meer informatie over de Felt-Tone en Classic Fit vellen vind je op de website van Remo: www.remo.com

Lees de test van de Classic Fit vellen in Slagwerkkrant 203 (januari-februari 2018). Geen abonnee? Geen probleem. Haal Slagwerkkrant bij je tijdschrifthandelaar of bestel 'm los bij ons. We sturen Slagwerkkrant op zonder verzendkosten. Dit nummer kan je online bestellen tot 22 februari 2018. Ga naar: www.slagwerkkrant.nl/lees-slagwerkkrant