Kom naar de EFnote Open Dag do 9-11 bij Maatwerk in Drums in Leerdam

Van 15.00-20.00 uur met 4 te testen sets inclusief de nieuwe EFnote 707 PRO

Merknieuws 13-10-2023 10:33

Dit krijg je nergens anders te zien en uit te proberen: vier verschillende sets van het inmiddels al gerenommeerde nieuwe elektronische drummerk EFnote, waaronder de gloednieuwe EFnote 707 Pro. Grijp je kans op donderdag 9 november van 15.00 uur tot 20.00 uur bij Maatwerk in Drums in Leerdam.

Drumspeciaalzaak Maatwerk In Drums in Leerdam organiseert op 9 november een EFnote Open Dag, waarbij iedereen kennis kan maken met de laatste modellen van dit prestigieuze e-drummerk, waarbij je de EFnote drums ook kan vergelijken met de andere elektronische drums die bij Maatwerk staan opgesteld.

In onze test van de EFnote 7 in Slagwerkkrant 231, sep-okt 2023 schreven we onder meer: ‘De EFnote 7 heeft niet alleen de looks, maar ook het spelgevoel van een akoestische kit.’ En: ‘De bekkenpads van de ‘7’ zijn heel erg goed. De hihat bestaat uit twee losse bekkenpads en voelt heel realistisch aan.’

Het absolute topmodel van de open dag is de gloednieuwe EFnote 707 Pro, die hier nu voor het eerst in Nederland te zien is.
Check het uitgebreide nieuwsbericht over deze set, elders op Slagwerkkrant.nl.

Verder kun je ook je onderzoekende slag slaan op de EFnote 3X, EFnote 5X en EFnote 7X.

Als je er eentje wilt aanschaffen: Maatwerk in Drums belooft een extra aantrekkelijke prijs! En inruil behoort ook tot de mogelijkheden!

Donderdag 9 november ben je vanaf 15.00 uur welkom (ook voor een hapje en een drankje) en de open dag eindigt rond 20.00 uur.
Je vindt Maatwerk In Drums op het adres Achter de Kerk 17a in Leerdam.

maatwerkindrums.nl

ef-note.com

zoeken
zoeken