Kerstactie Gewa's e-drums - cadeau's bij aankoop van een digitale drumset

GEWA's Digitale Drums X-Mas Special

Merknieuws 08-12-2021 08:30

Kerstmis staat voor de deur en Gewa heeft een aantal speciale cadeaus in actie! Iedereen die een GEWA Digital Drum koopt vóór 31 januari 2022 kan zijn kit registreren op gewadrums.com en ontvangt dan een stoot bonus-artikelen!

            - advertorial - 

De G9 en recentelijk de G5 van Gewa zijn de revelatie in de digitale drums markt. In een speciale kerstactie geeft Gewa een mooie set cadeau's weg als je nu of in ieder geval voor 31 januari 2022 een Gewa kit aanschaft. 

Cadeau's bij aanschaf van een G9
Iedereen die een GEWA G9 kit koopt en registreert (ongeacht de configuratie) krijgt drie jaar extra fabrieksgarantie, een set hoogwaardige GEWA IE-Three In-Ears t.w.v. € 99,-, PLUS een GEWA Cloud Voucher van € 100,- om de geluidenbibliotheek van je module verder uit te breiden!

Meer weten over de G9? Lees de uitgebreide test in Slagwerkkrant 225, sept-okt 2021 - nog niet in huis; bestel die editie nu voor € 5,25 in onze webshop Muziekmagazines.nl, en we sturen die edtie zonder verzendkosten naar je toe: 


Cadeau's bij aanschaf van een G5
Iedereen die een GEWA G5 kit koopt en registreert (ongeacht de configuratie) krijgt drie jaar extra fabrieksgarantie en een set hoogwaardige GEWA IE-Three In-Ears t.w.v. € 99,-.

Kijk op www.gewadrums.com voor meer informatie. Je kunt je drumkit registreren op: https://gewadrums.com/en/service/warranty

Lees ook de informatie over de G5 op Slagwerkkrant.nl.  

 

 

zoeken
zoeken