Vicky O'Neon (Anastacia) komt clinics doen op Herfstfest 2023

Naast Virgil Donati en Anika Nilles nu ook Vicky O'Neon aan lineup toegevoegd

Events 21-07-2023 09:07

Vicky O'Neon, drumster bij Anastacia, heeft bevestigd voor beide edities van Herfstfest, zaterdag 7 oktober 2023 in Antwerpen en zondag 8 oktober in Den Haag. Virgil Donati en Anika Nilles waren al eerder bevestigd. More to come!

De afgelopen tien jaar is Vicky O'Neon actief geweest als docent. Ze is medeoprichter van de non-profit muziekorganisaties Girls Rock London en Rock Donna en heeft workshopprogramma's ontwikkeld in Finland, Groot-Brittannië, Jamaica, Mexico en de VS. Momenteel drumt ze voor Anastacia tijdens haar 'I'm Outta Lockdown'-tournee.

Al eerder is bekend gemaakt dat Anika Nilles een clinic komt doen, beide dagen! Klik hier voor info over Anika Nilles

En ook Virgil Donati komt voor een clinic naar Herfstfest, beide dagen. Klik hier voor info over Virgil Donati

Tickets voor Herfstfest à € 25,- kan je nu al scoren! 

Tickets voor Antwerpen, zaterdag 7 oktober in Kavka Zappa, klik hier

Tickets voor Den Haag, zondag 8 oktober, in Paard, klik hier.

Slagwerkkrant is partner van Herfstfest. 

Over Herfstfest
Herfstfest is begonnen in 2015 in het huidige Popradar in Den Haag, als afgeleide van ‘Winterfest’. Drummer en initiator Koen Herfst was net terug van een wereldtour met Armin van Buuren en werd gevraagd een festival te organiseren dat vrij in te vullen was. Dat werd uiteraard een drumfestival! Na een waanzinnig succes van de eerste editie in Popradar is het in de jaren daarna altijd in het PAARD in Den Haag georganiseerd. Vanaf 2022 is er zowel een Nederlandse editie (in PAARD, Den Haag) als een Belgische editie (in Kavka Zappa, Antwerpen)! Drummers en liefhebbers van drums; tot zaterdag 7 oktober (Antwerpen) en/of zondag 8 oktober (Den Haag) 2023! 

Op het programma van Herfstfest Drumfestival stonden (naast de top van de Benelux) in de afgelopen edities o.a.: Dennis Chambers, Benny Greb, Aaron Spears, Terry Bozzio, Will Calhoun, Morgan Agren, Richard Spaven, Kaz Rodriguez, Jaimeo Brown, Makaya McCraven, Cesar Zuiderwijk, Nate Wood, Camille Bigeault, Gabor Dornyei, Marco Santos & Aly N’Diaya Rose, Arthur Hnatek, Baard Kolstad (Leprous), Christian Bass (Heaven Shall Burn) en Ian Matthews (Kasabian).

zoeken
zoeken