Ook Joost Kroon op de DrumDrieDaagse in augustus - schrijf je nu in!

18-19-20 augustus 2023, met Salle de Jonge, Ilse Hofma, Koen Herfst, Cesar Zuiderwijk en het vaste docententeam

Events 30-04-2023 10:04

Vandaag kunnen we bekend maken dat ook Joost Kroon een clinic komt geven op de DrumDrieDaagse, naats de drummers die we al bekend hadden gemaakt: Salle de Jonge, Ilse Hofma, Koen Herfst en natuurlijk Cesar Zuiderwijk. De 22ste editie van de DrumDrieDaagse gaat plaatsvinden van vrijdag 18 augustus tot en met zondag 20 augustus 2023, opnieuw georganiseerd door Cesar Zuiderwijk en Slagwerkkrant.

Joost Kroon, Ilse Hofma, Salle de Jonge, Koen Herfst en Cesar Zuiderwijk zijn de eerste vijf van de zes namen die we bekend kunnen maken. 

Zij zullen naar de DrumDrieDaagse komen voor clinics én zullen groepslessen komen geven. 

Binnenkort maken we nog één naam bekend. 
En daarnaast is er natuurlijk het vaste docententeam van de DrumDrieDaagse!  

Schrijf je nu in voor de DrumDrieDaagse 2023! Klik hier.

De 22ste editie van de DrumDrieDaagse vindt plaats van vrijdag 18 augustus tot en met zondag 20 augustus 2023; 3 dagen waarin je in één weekend maar liefst 6 clinics en 15 groepslessen krijgt van de beste drummers en docenten die er zijn. 

De deelnameprijs voor de drie dagen, inclusief het bijwonen van 6 clinics en 15 lessen in privégroepjes van 6 personen, gegeven door een 16-tal docenten, 3 lunches en 3 consumpties per dag is € 295,-. Je inschrijving is bindend, maar de factuur wordt pas in mei 2023 verzonden.

Joost Kroon
New Cool Collective, Sven Hammond
In Slagwerkkrant 227, jan-feb 2022, lees je over Joost Kroon als een van de drie slagwerkers in de Sven Hammond Big Band (bij Matthijs Gaat Door). Al vele jaren is hij drummer van New Cool Collective, en speelde ook bij Kane, Ladies Of Soul en vele anderen. Hij is tevens docent aan de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam, dus reken erop dat hij weet hoe jij vooruit kan gaan met je drumskills.

Salle de Jonge 
Sabrina Starke, Jan van Duikeren
Hij is een van de topdrummers van Nederland, die met tal van formaties speelt en heeft gespeeld. Salle de Jonge (aka Salomon) is de go-to guy voor hippe, groovende beats met een uniek geluid, variërend van jazz tot hiphop en alles daartussenin. Daarnaast is hij ook als producer en songwriter bij steeds meer projecten betrokken, zoals bij de laatste twee albums van Sabrina Starke, de aanstaande releases van Jan van Duikeren's Fingerprint en zijn soloalbum Robotkiller. 
Salle geeft les aan het Codarts conservatorium in Rotterdam. 
salomonmusic.com

Ilse Hofma
Wulf
Ze is sinds 2017 de live-drummer van Wulf. Voordat Ilse toetrad tot de band van Wulf, speelde ze in tal van bands en werkte ze als sessiedrummer met diverse artiesten, waaronder Glennis Grace, Candy Dulfer, Shirma Rouse & Alain Clark.
Ze geeft drumlessen bij Drumschool Cleuver. 
drumster.nl Koen Herfst
Vandenberg, Drumlust, Drum Demons
Hij is natuurlijk al jaren een van de vaste docenten op de DrumDrieDaagse maar gaat dit jaar ook een clinic geven met als thema het opnemen van drums in de studio. Hoe bereik je een topsound? Hoe speel je als je opneemt? 
Koen heeft de laatste jaren een ontzettende bonk ervaring opgedaan in de studio; hij maakte een album met Vandenberg, onlangs nog met Arjen Lucassen's Supersonic Revolution, en ook allerlei eigen producties zoals Drumlust, het album Isolation Sessions en de duo-ep met Boris van deer Lek. 
koenherfst.com

Cesar Zuiderwijk
Sloper, Drum Demons, Golden Earring
Het is elk jaar aan Cesar Zuiderwijk om de slotclinic van de DrumDrieDaagse te verzorgen. En elk jaar komt hij weer met wat bijzonders tevoorschijn. Na 50 jaar Golden Earring blijft hij mateloos actief. Met zijn band Sloper, met Drum Demons  en met zijn theaterprogramma De Naakte Waarheid. 
musicstation.nl

Ga naar DrumDrieDaagse.nl om je meteen in te schrijven!

Lees hier het verslag over de editie 2022.

DrumDrieDaagse 2023
18-19-20 augustus, Musicon, Den Haag
Schrijf je nu in op:
www.drumdriedaagse.nl
www.slagwerkkrant.nl/events

DrumDrieDaagse is een project van Slagwerkkrant en Cesar Zuiderwijks Music Station, mede mogelijk gemaakt door Terpstra Muziek Drumland.

zoeken
zoeken