Robert 'Sput' Searight bij Drumland woensdag 2 november
Clinic op Slagwerkkrant Podium
Events 24-09-2016 13:09
Robert "Sput" Searight komt op woensdag 2 november naar het Slagwerkkrant Podium bij Drumland in Lijnden, vlakbij Amsterdam. De drummer van Snarky Puppy is een veelgevraagd clinician en weet elke keer weer een waar drumspektakel neer te zetten!

Als je hem nog niet kent, hierbij wat wapenfeitjes. Op zijn achttiende had hij al een Grammy op zak met zijn band God’s Property. Hij heeft een eigen label RSVP (Robert Searight Virtuoso Project) en werkt met grote artiesten als Justin Timberlake, Snoop Dogg, Celine Dion en Timbaland. Het is trouwens niet dat deze man alleen steengoed kan drummen en een label kan managen, hij speelt ook nog toetsen en is een waanzinnige producer.

In deze drumclinic is er ruimte om te leren, te vragen en natuurlijk beter te worden! Gezien de verwachte drukte is het aan te raden je tickets snel aan te schaffen en de voorpret alvast te laten beginnen!

In Slagwerkkrant 185 (jan-feb 2015) lees je een interview met Robert "Sput" Searight. Sput vertelt over zijn vroege succes als gospeldrummer en -producer, over zijn ontwikkeling als drummer en muzikant, maar bijvoorbeeld ook over de ervaringen van Snarky Puppy met het Nederlandse Metropole Orkest. 

Elders op Slagwerkkrant.nl hebben we een aantal video's geselecteerd die kenmerkend zijn voor de veelzijdigheid van de tomeloze Amerikaan. Klik hier.

Bekijk hier het prachtige epos The Curtain met het Metropole Orkest, van het Snarky Puppy-album Sylva.


  

Reserveren:

Reserveren doe je hier. Je wordt dan naar de website van Eventix geleidt, waar de kaartjes gekocht kunnen worden.

Tickets in de voorverkoop € 10,-, aan de deur € 12.50

November: 2, Slagwerkkrant Podium, Drumland, Lijnden

 https://www.terpstra-muziek.nl/robertsearight

 Facebook event