Dynamo Open Air 2004 - Goffertpark, Nijmegen

Dynamo Open Air 2004 - Goffertpark, Nijmegen

Knus, kleinschalig maar gezellig: dat zijn de trefwoorden die Dynamo Open Air 2004 kenmerken. In z'n hoogtijdagen was het festival een driedaags evenement dat 70.000 bezoekers trok uit heel Europa. Ni.....meer »»

Workshop Flamenco-percussie

Op 21, 22, 24 en 25 juni 2004 zal percussionist Ron van Holland een intensieve workshop flamenco-percussie (cajón) aanbieden op twee niveaus: beginners en gevorderden......meer »»

Martin Verdonk Actiemaand op slagwerkwereld.com

In de maand juni is het mogelijk om 'Old School New Sound', de nieuwe cd van Martin Verdonk, voor € 15,- (incl. verzendkosten) te bestellen......meer »»

Metalbands worden 'softer'

Volgens Reuters klinken metalbands steeds minder hard en minder extreem. Ze zouden daartoe gedwongen worden door platenmaatschapijen. "Heavy metal bands get softer", concludeert het persb.....meer »»

Creed uit elkaar - drummer formeert nieuwe band

Na acht succesvolle jaren heeft Creed besloten uit elkaar te gaan. De Amerikaanse rockband bracht drie albums uit en verkocht wereldwijd meer dan 30 miljoen exemplaren......meer »»

Noodlot treft Enuff Z'Nuff

Het zit Enuff Z’Nuff niet mee. De voormalige gitarist van de band, Derek Frigo, is op 28 mei jl. overleden aan een overdosis drugs. Hij was al geruime tijd verslaafd. Frigo werd 36 jaar oud......meer »»

Nieuw management voor Fon Janssen en Mennen

Een nieuw tijdperk is aangebroken voor de rockers van Mennen. Vlak na de release van hun laatste album "Freakazoid", gaat Mennen in zee met Tijs Hofman Management......meer »»

Eerste full-length van Flesh Made Sin in de maak

Flesh Made Sin, de thrash metaltrots uit Tilburg, duikt deze maand de Harrow studio's in om het eerste full-length album op te nemen......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken