Nieuwe toevoegingen slagwerkwereld.com

Slagwerkwereld 30-05-2004 13:11

Slagwerkwereld.com wordt continue ontwikkeld, vernieuwd en uitgebreid. Na drie maanden online is er veel nieuws toegevoegd en hebben zich al 200 members aangemeld en een memberpage aangemaakt, advertenties geplaatst en concerten in de agenda aangekondigd. Slagwerkwereld ontwikkelt momenteel veel nieuwe onderdelen voor de website maar twee zijn er al online geplaatst: de verjaardagkalender en de een zoekfunctie in de nieuwssectie.

Verjaardagen
Op de verjaardagspagina vind je een overzicht van alle jarige members én artists van de huidige maand. Om iedereen altijd op de hoogte te houden is op de indexpagina's van artists en members direct te zien wie er vandaag jarig is.

Zoekfunctie nieuws
In week 22 van 2004 overschreden we het aantal van 400 nieuwsberichten in de nieuwssectie. Dit gaf aanleiding om ook in deze sectie een zoekfunctie toe te voegen. Iedere bezoeker kan binnen het nieuws zoeken naar berichten over en van slagwerkwers, bands, concerten en nog veel meer!

Ook deze zoekfunctie heeft een google-achtig karakter; wanneer je zoekt krijg je resultaten op alle woorden die gevonden worden. Zoek je bijvoorbeeld op "Dave Weckl", dan krijg je resultaten op "Dave" en "Weckl". Het is daardoor mogelijk erg gericht te zoeken binnen alle aanwezige berichten.

We blijven je natuurlijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen op de website!
zoeken
zoeken