DTM Colleges bij Terpstra Drumland door Willem van der Krabben, Jordi Geuens en Willem Smid

Periode oktober-november 2021

Events 30-09-2021 09:10

Op het Slagwerkkrant Podium van Drumland in Lijnden gebeuren altijd mooie dingen! In oktober en november komen drie drummers DTM Colleges geven. Schrijf je nu in voor een preivéles van Willem van der Krabben, Jordi Geuens of Willem Smid.

9 oktober - Willem van der Krabben (Jett Rebel, Tim Akkerman - foto boven)

16 oktober - Jordi Geuens (ex Selah Sue, Postmen)

20 november - Willem Smid (O'G3NE)

Je kunt je inschrijven voor een blok van 40 minuten. De kosten bedragen 30 euro. Schrijf je snel in op Drumland.nl!

zaterdag 9 oktober 
Willem van der Krabben (Jett Rebel, Tim Akkerman)
Door de jaren heen heeft Willem met een grote variëteit aan bands en artiesten gewerkt. Op het moment is hij vaste drummer van Jett Rebel en Tim Akkerman. Hij studeerde op diverse conservatoria met docenten als Hans van Oosterhout, Frans van Grinsven, Martijn Vink, Lucas van Merwijk en Marcel Serierse.
Schrijf je in voor zijn DTM College.

zaterdag 16 oktober 
Jordi Geuens (ex Selah Sue, Postmen)
Momenteel is Jordi de vaste drummer bij artiesten als Natalia, Metejoor, Rosa Butsi, Postmen en zijn eigen project NHSP (met Hammond-wizzard Carlo de Wijs). Hij werd bekend door zijn jarenlange drumwerk bij Selah Sue. Daarnaast had Jordi de kans om als sessiedrummer te spelen bij: Berget Lewis, New Amsterdam Orchestra, Nick Bult band, Charly Luske, Soulsister, Paul Michiels, Zap Mama, etc.
Schrijf je in voor zijn DTM College.

zaterdag 20 november 
Willem Smid (O'G3NE)
Willem doet op het moment een lange theatertour met O'G3NE, en speelt verder met Amsterdam Saints, Saskia Laroo, en tal van andere bands.
Hij begon op zijn negende met drumlessen bij Arjen Oosterhout aan de muziekschool van Sneek. Vanaf zijn vijftiende/zestiende speelt Willem zijn eerste commerciële optredens met coverbands. Op het Conservatorium kreeg hij les van Marcel Serierse, Martijn Vink, Joost Lijbaart, Gerhard Jeltes, Lucas van Merwijk en Bart Fermie.
Schrijf je in voor zijn DTM College.

  

zoeken
zoeken