Herfstfest Drumfestival, zondag 10 oktober, Paard, Den Haag 11.30-18.30!

Bestel nu je ticket!

Events 01-10-2021 07:10

Zondag 10 oktober is het zover: Drumfestival Herfstfest, met in de Grote Zaal optredens en clinics van 14 superdrummers, en in de Kleine Zaal Herfstfest Kids. Zie hier het volledige tijdschema. Om half twaalf kan je naar binnen, om half zeven is het programma afgelopen. Dan heb je een geweldige serie drummers voorbij zien komen: Jamie Peet, Camille Bigeault, Hans Eijkenaar, ZEP, Cesar Zuiderwijk & Drum Demons, Arthur Hnatek, Thijs Lindhout, Gianna Tam, Vernon Chatlein, Alper Kekec & DJ Charlie, Joran Dijkstra, TikTok @drummer.rens, Koen Herfst en Drumlust XL, en de winnaar van de Herfstfest Talent Contest, Jorn Duysters.

Om maar met de deur in huis te vallen. Dit is het tijdschema.

HERFSTFEST DRUMFESTIVAL 2021 - ZONDAG 10 OKTOBER
Grote Zaal, Paard, Den Haag
11:30 Deuren open
12:00 Opening door Cesar Zuiderwijk & Drum Demons
12:15 Winnaar Herfstfest Talent Contest Jorn Duysters (13 jaar)
12:30 Thijs Lindhout
13:15 ZEP
14:10 Camille Bigeault (FR)
15:00 Arthur Hnatek (CH)
16:00 Jamie Peet
17:00 Uitreiking Slagwerkkrant Poll Awards
17:15 Hans Eijkenaar
18:15 Finale met Koen Herfst presents: DRUMLUST XL & Eindjam
18:30 Einde programma
Presentatie: Jeroen Vrolijk

HERFSTFEST KIDS - ZONDAG 10 OKTOBER
Kleine Zaal, Paard, Den Haag
12:30 Deuren open
13:00 Opening door Joran Dijkstra (bucket drumming)
13:15 TikTok @drummer.rens
14:00 4BEAT: ‘Knallen!’
met Gianna Tam, Vernon Chatlein, Alper Kekec & DJ Charlie
15:00 Einde programma
Presentatie: Stefan Schmol

BOEK NU JE TICKETS! Voor € 17,50
Om de coronaregels te volgen moet je naast je reguliere ticket een coronatoegangsbewijs (QR-code) uit de CoronaCheckApp laten zien (of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl). Ook moet je je legitimatiebewijs laten zien (een los vaccinatiebewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet).

Slagwerkkrant is partner van Herfstfest.

Jamie Peet
Vorig jaar werd hij door lezers van Slagwerkkrant gekozen tot jazzdrummer van het jaar. Hij maakt furore in een enorme hoeveelheid bands, ensembles en projecten. Die met Niels Broos springt eruit voor ons; wat een inventiviteit, wat een souplesse! In Slagwerkkrant werd het als volgt beschreven: 'Peet grijpt de gedragen soundscapes van Broos aan om op zijn kleine kitje werkelijk alle kanten op te vliegen en het publiek op het verkeerde been te zetten met omgedraaide beats, hinkstapgrooves en hakkelende hihatvariaties. Indrukwekkend!' 
 

Zep!
Waanzinnig wat hij allemaal laat zien op Insta @whatszep. Check deze video. 
 
 
Camille Bigeault
Terug van nooit weggeweest. Een paar jaar terug deed ze een geweldige clinic op Herfstfest, daarna was ze heel succesvol op de DrumDrieDaagse en tijdens de lockdown hebben jullie tal van topfilmpjes kunnen zien op haar socials!
 
  
Arthur Hnatek
We zagen hem onlangs spelen op North Sea Jazz Downtown bij Tigran Hamasyan. Maar de Zwitserse drummer heeft ook een soloshow onder de titel Swims op zijn conto staan. We zien ernaar uit! 
 
 
 

Hans Eijkenaar
Need we say more? Al heel veel jaren aan de drummerstop, en welke drummer kan nou zeggen dat hij Steve Gadd regisseerde bij het maken van zijn groove-app! Zit ook komend seizoen weer bij The Voice of Holland om honderden nummers van de juiste beats te voorzien. En zal tijdens Herfstfest zijn Slagwerkkrant Poll Award 2021 overhandigd krijgen. 

Thijs Lindhout
De presentator van de 100% Inspiratie Podcast is evengoed drummer als presentator. Op Herfstfest gaat hij die talenten combineren.Drum Demons - Drumlust XL
Dit jaar wordt Herfstfest geopend door Cesar Zuiderijk & Drum Demons en afgesloten door Koen Herfst's eigen project Drumlust, in een XL-versie mét spectaculaire slotjam!

En natuurlijk is er de uitreiking van de Slagwerkkrant Poll Awards 2021! 

BOEK NU JE TICKETS! Voor € 17,50

HERFSTFEST KIDS
Op Herfstfest Kids drie ontzettend leuke programmaonderdelen.: Joran Dijkstra haalt z'n emmers tevoorschijn voor een partijtje bucket drumminf, TikTok-drummer @drummer.rens gaat live tiktokken en de superleuke formatie 4BEAT met Gianna Tam, Vernon Chatlein, Alper Kekec & DJ Charlie besluit de middag. 

 LOSSE TICKETS VOOR HERFSTFEST KIDS: 7,50.

zoeken
zoeken