Programma Herfstfest is bekend - kaartverkoop gestart

Zondag 10 oktober, Paard, Den Haag - slechts 130 kaarten beschikbaar

Events 03-08-2021 13:12

..dit wordt FEEST! De zevende editie van Herfstfest Drumfestival komt eraan! Met een geweldige lineup: Hans Eijkenaar, Jamie Peet, Arthur Hnatek, Camille Bigeault, Cesar Zuiderwijk & DrumDemons, Zep Barnasconi en Thijs Lindhout! Zondag 10 oktober in Paard, Den Haag! Met Slagwerkkrant zijn we partner van Herfstfest.

Vanwege de bekende beperkingen wordt het net als vorig jaar een seated event en zijn er slechts 130 kaarten beschikbaar
 
De kaartverkoop is gestart! Klik hier.

Programma

Finale van de video contest
Ben jij jonger dan 21 en ook helemaal gek van drummen? Stuur dan jouw beste drumvideo naar ons op en maak kans om mee te doen aan de Herfstfest contest. Uit 'de drie halve finales gaat er steeds één drummer naar de finale op 10 oktober. Daar wordt de winnaar gekozen! 
Ook worden er drie drummers geselecteerd die een professionele fotoshoot krijgen en onderdeel worden van de promotiecampagne van dit jaar!
Let op: e-mail de link naar je video op Facebook/Youtube/Instagram/Vimeo of Tiktok vóór 13 augustus naar herfstfest.drumfestival@gmail.com met daarbij jouw naam, leeftijd en hoe lang je al speelt. Wij zijn superbenieuwd naar jullie inzendingen!

Thijs Lindhout
De presentator van de 100% Inspiratie Podcast is evengoed drummer als presentator. Op Herfstfest gaat hij die talenten combineren.
 
Zep!
Waanzinnig wat hij allemaal laat zien op Insta, met zijn multi-instrumentalisme! (foto rechts)
 
Camille Bigeault
Terug van nooit weggeweest. Een paar jaar terug deed ze een geweldige clinic op herfstfest, daarna was ze heel succesvol op de DrumDrieDaagse en tijdens de lockdown hebben jullie tal van topfilmpjes lkunnen zien op haar socials!
 

Arthur Hnatek
We zagen hem onlangs spelen op North Sea Jazz Downotwon bij Tigran Hamasyan. Maar de Zwitserse drummer heeft ook een soloshow onder de titel Swims op zijn conto staan. We zien ernaar uit! (foto rechts)

Hans Eijkenaar
Need we say more? Al heel veel jaren aan de drummerstop, en welke drummer kan nou zeggen dat hij Steve Gadd regisseerde bij het maken van zijn groove-app! Zit ook koemnd seizoen weer bij The Voice of Holland om honderden nummers van de juiste beats te voorzien. 

Jamie Peet
Vorig jaar werd hij gekozen tot jazzdrummer van het jaar. Hij maakt furote in een enorme hoeveleheid bands, ensembles en projecten, Die met Niels Broos springt eruit voor ons; wat een inventiviteit, wat een souplesse! (foto rechts)

Drum Demons
Elk jaarbesluit deze uitgelaten slagwerkgroep het Herfstfest, met Cesar Zuiderwijk, Vernon Chatlein, Joran Dijkstra, Koen Herfst en vele anderen!

En natuurlijk de uitreiking van de Slagwerkkrant Poll Awards 2021! 

De kaartverkoop is gestart! Klik hier.

zoeken
zoeken