Drumfestival Herfstfest 2020 gaat door op 11 oktober in het Paard Den Haag

Met * Mira Burgers * Emmanuel Afriyie * Cesar Zuiderwijk * Mario Goossens * Ilse Hofma * Koen Herfst

Events 02-10-2020 12:10

Even was het de vraag met de nieuwe onnavolgbare maatregelen, maar de ontheffing is er! Dus volgende week zondag 11 oktober is het zover. Er zijn nog slechts een paar kaartjes. Be fast! Het beste slagwerkfestival van de Benelux (zie de Slagwerkkrant Polluitslag 2020) vindt ondanks alles dus toch plaats dit jaar, maar in natuurlijk veel kleinere setting met maximaal 120 toeschouwers: Herfstfest Covid Edition Corona Proof!

De zesde editie van Herfstfest vindt plaats op zondag 11 oktober in het Paard in Den Haag! Op het programma staan onder anderen de volgende clinics en performances:

* Mira Burgers
* Emmanuel Afriyie
* Cesar Zuiderwijk
* Mario Goossens
* Ilse Hofma
* Koen Herfst  

Vanwege de 1,5 meter afstand is er beperkt plek met maximaal 120 zitplaatsen. Wees er daarom snel bij zodra de kaartverkoop begonnen is.

(inmiddels is Herfstfest UITVERKOCHT)
 
Check het event hier:

Topdrummers uit de Benelux
MIRA BURGERS deed vorig jaar al een clinic op Herfstfest en speelt inmiddels bij The Cool Quest. EMMANUEL AFRIYIE, ook bekend als ‘ELS’ is een uiterst gedreven en getalenteerde drummer, die drummers is van Arp Frique en Frenna. ILSE HOFMA is de drijvende kracht achter Wulf, waarmee ze afgelopen zomer alle festivals plat speelde. KOEN HERFST speelt o.a. bij Vandenberg en Armin van Buuren en is onlangs door lezers van de Slagwerkkrant alweer voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot ‘Beste Hardrock/Metal Drummer’ van de Benelux. CESAR ZUIDERWIJK (Golden Earring) en MARIO GOOSSENS (Triggerfinger) hebben samen de nieuwe band SLOPER opgezet. Een band met 2 drummers! Hoe dat werkt en hoe dat klinkt laten ze zien op Herfstfest.

Het festival wordt geopend door jong talent en na het succes van ‘Herfstfest KIDS’ vorig jaar komt hier zeker ook een onderdeel van terug.

Corona-maatregelen
PAARD biedt bezoekers een Corona-proof ervaring, en volgt hiervoor het protocol van het RIVM. Bij binnenkomst vindt er een triage plaats, en tevens is er een veilige 1.5 meter-routing opgezet voor publiek. Er zijn desinfectie-posten over het pand verdeeld voor de bezoekers en personeel, en in de 1.5 meter seated zaalindeling is rekening gehouden met alle voorschriften. Kijk voor meer informatie op www.paard.nl

Na deze corona-editie gaat het festival in minivorm op tour door Nederland het komende jaar, op weg naar (hopelijk) een Herfstfest XL in 2021 met internationale namen.

Slagwerkkrant is partner van Herfstfest.

Herfstfest
11 oktober, Paard, Den Haag
Later: diverse locaties door het land
www.facebook.com/herfstfest 

 

zoeken
zoeken