Filmpremiere 2000 drummers aan zee
Zondagmiddag 24 februari 2019 in het Paard, Den Haag!
Events 23-02-2019 06:02
Heel veel lezers van Slagwerkkrant hebben meegedaan aan het fantastische evenement op zondag 9 september 2018: Four Horizons - 2000 drummers aan zee. Iedereen die heeft meegedaan en ook de 40.000 bezoekers van het event hebben op de grootbeeldschermen de schitterende beelden gezien die de cameraploeg geschoten heeft. Uit die beelden is nu een uur durende compilatie samengesteld, die samen de film 2000 drummers aan zee vormen.

De film gaat zondagmiddag 24 februari in première in het Paard in Den Haag, na afloop van de voorstelling Masterclass door Cesar Zuiderwijk.

Was jij een van de deelnemers, dan krijg je korting op het ticket voor deze middag. Je hebt een email gekregen waarin de kortingscode vermeld staat: je betaalt niet € 15,-, maar € 12,50 (excl 2,50 reserveringskosten).

De mail niet gehad: laat het ons weten op fourhorizons@k18.nl.

Maar ook als je geen deelnemer was, ben je natuurlijk van harte welkom. Tickets via www.paard.nl

Cesar Zuiderwijk
Masterclass & première film 2000 drummers aan zee
Zondag 24 februari, 15.00 uur, Paard, Den Haag

Een voorproefje: 

 

Klik op 'Bekijk alle 13 foto's' linksboven en scroll door de stills uit de film! 

 

Cesar Zuiderwijk's voorstelling Masterclass
Masterclass is een intiem programma voor jong en oud, en voor iedereen die geïnteresseerd is in het verhaal van een bevlogen muzikant. Voor beginnende tot gevorderde drummers, en natuurlijk voor de liefhebbers; een twee uur durende reis door de drumwereld, op zijn bekende levendige en humoristische wijze verteld en gespeeld.
Wat komt er zoal aan bod? Tips & tricks, met een band spelen, soleren, onafhankelijkheid, de Moeller-methode. En wat kun je beter niét doen? Er staan een akoestisch en een elektronisch drumstel, en misschien wil er wel iemand meespelen…