Eerste namen DrumDrieDaagse 2019 bekendgemaakt

Camille Bigeault, Araumi Daiko, Emmanuel Afriyie

Events 21-02-2019 21:02

De alweer 18de editie van de DrumDrieDaagse gaat plaatsvinden van vrijdag 16 augustus tot en met zondag 18 augustus 2019. Dat worden weer drie dagen waarin je ongelooflijk veel zult opsteken, heel veel lol zult hebben met je mededeelnemers en docenten, en weer een jaar vooruit kunt met de oefeningen en ideeën die in die drie dagen op je afkomen. We kunnen de eerste namen bekend maken van de drummers die clinics en lessen komen geven:Camille Bigeault, Araumi Daiko,Emmanuel Afriyie, naast natuurlijk Cesar Zuiderwijk en de vaste docenten.

De inschrijving is geopend! 
Klik hier voor het inschrijfformulier

Cesar Zuiderwijk en Slagwerkkrant organiseren de DrumDrieDaagse elk jaar weer met heel veel plezier! De 72 deelnemers krijgen tijdens die drie dagen van 10.00-18.00 uur 2 clinics per dag en 5 groepslessen per dag (6 personen in elk groepje) en ’s avonds zijn er ook activiteiten, zoals een concert en een sessieavond waaraan je mee kunt doen. Dus zeker als je nog niet eerder hebt meegedaan aan de DrumDrieDaagse, grijp je kans!

We gaan natuurlijk weer een heel mooi programma bieden. We kunnen nu al de eerste namen bekend maken van de drummers die clinics en/of lessen komen geven:

  • Camille Bigeault (Frankrijk)

  • Araumi Daiko (Japanse drums)

  • Emmanuel Afriyie (Kenny B, Arp Frique)

  • Koen Herfst (Armin van Buuren, e.v.a.)

  • Olaf Fase (Slagerij Van Kampen)

  • Tim Koning (Leif de Leeuw Band)

  • The Smart ft Sarah Lavinia Feenstra (bandcoaching & sessie)

  • en natuurlijk Cesar Zuiderwijk zelf

Ook zijn we aan het overleggen met nog meer topdrummers!

En dan is er nog de ploeg vaste docenten van Music Station en Slagwerkkrant, zoals Mark Eeftens, Rob Kramer, Dennis Boxem, Fred Cohen, Gerben de Bruijn en Erk Willemsen.

Camille Bigeault 
Ze is de nieuwe drum-ster aan het firmament in Frankrijk, en inmiddels ook op alle internationale slagwerkpodia te zien geweest. Ze werd ontdekt op Youtube (check haar video’s) en heeft haar expertise uitgebouwd op het gebied van polyritmes. De clinic en lessen van Camille Bigeault worden mede mogelijk gemaakt door Tama drums en Meinl cymbals.

Lucas van Merwijk

Door de wol geverfd in alle stijlen, met extra expertise in ‘world drums’; zie zijn lesboek World Beat. In dat andere boek van hem, Advanced Coordination gaat hij meer in op het onafhankelijk leren spelen. Zijn jarenlange ervaring als conservatoriumdocent en als veelgevraagd clinician in China maakt hem de ideale drumleraar voor de DrumDrieDaagse.

 


Araumi Daiko
Taiko drums uit Japan; daar heeft deze groep zich op toegelegd, en de kunst van dat Japanse drummen gaat Karin Robberecht overbrengen op de deelnemers aan de DrumDrieDaagse. Araumi Daiko is gevestigd in Antwerpen en deed in september met verve mee aan Four Horizons - 2000 drummers aan zee. Ze zijn een veelgevraagde groep voor concerten en grote evenementen.

Emmanuel Afriyie
Opeens was hij er, en hij zal niet gauw uit het zicht verdwijnen. We leerden Emmanuel Afriyie kennen door zijn drumspel bij de band Arp Frique, zagen hem zegevieren op Herfstfest in oktober en onlangs speelde hij de sterren van de hemel bij Kenny B op Noorderslag. Hij heeft een kranige stijl die tegelijk stevig en soepel is, met veel lekkere hihatpatroontjes. Opvallend is hoe in alle chops en tricks die hij doet altijd de beat ongenaakbaar doorloopt.

 

Cesar Zuiderwijk
Als altijd doet Cesar de slotclinic op de zondag van de DrumDrieDaagse. De dagen daaraan voorafgaand geeft hij lessen aan de privégroepjes.

Binnenkort maken we nog meer namen bekend van clinicians en docenten.


INSCHRIJVEN!
Je kunt je nú inschrijven: ga naar www.drumdriedaagse.nl

De deelnameprijs voor de 3 dagen, inclusief het bijwonen van 6 clinics en 15 lessen in privégroepjes van 6 personen, gegeven door een 16-tal docenten, 3 lunches en 3 consumpties per dag is € 265,-. De factuur wordt in mei verzonden.

DrumDrieDaagse is een project van Slagwerkkrant en Cesar Zuiderwijks Music Station en wordt mede mogelijk gemaakt door Tama, Meinl, Zildjian, Pearl, Roland, en Keymusic.

augustus: vr-za-zo 16-17-18, Musicon, Soestdijksekade 345, Den Haag

www.drumdriedaagse.nl

 

 

 

zoeken
zoeken