Gratis online clinic Michael Schack: Playing Like a Boss
Zondag 25 September 2016 live op music-clinics.com
Events 21-09-2016 20:31
Op zondag 25 september, om 16.00 uur 's middags, zal Michael Schack live op music-clinics.com een clinic hosten. Je kunt je alvast aanmelden om de clinic te bekijken en vragen stellen die Michael tijdens de live clinic zal beantwoorden.

Playing Like a Boss - clinic-omschrijving
Nogal wat drummers nemen achter hun kit een wat te ingetogen houding aan. Ze verstoppen zich achter hun trommels en bekkens, communiceren slecht of niet met de andere bandleden en kijken al helemaal niet richting het publiek. Daar gaan we met enkele oefeningen in deze clinic verandering in brengen.

Je kan pas 'baas' over je drumstel en drumspel worden wanneer je bij het spelen een open en gedreven maar tegelijkertijd ook controlerende speelhouding aanneemt. Zo horen het publiek en de bandleden niet alleen jouw groove maar zien ze het ook en kunnen daarop inspelen. Dit vergroot niet alleen jouw speelgenot maar het is ook hoorbaar in je spel; het wordt krachtiger en strakker. En het is ook leuker om naar te kijken.

Michael legt uit hoe je tegelijkertijd een open en ontspannen speelhouding aan kunt leren en toch gedreven kan klinken. In de clinic deelt Michael zijn ervaringen, met bijhorende praktische tips en uitdagende oefeningen. Deze oefeningen werken voor iedere drummer en voor iedere muziekstijl.

Info Michael Schack – Playing Like a Boss
Datum: 25 September 2016 
Tijd: 16:00 uur
Duur: 60 minutes

Website: Michael Schack – Playing Like a Boss

Klik hier om je direct aan te melden voor de clinic

De volgende geplande clinics op music-clinics.com zijn:

Rick van Wort - 30 oktober 2016 
Mario Goossens - 9 januari 2017