DTM Colleges Ruben van der Velde en Rene van Collem

26 maart en 3 april op het Slagwerkkrant Podium bij Terpstra Drumland

Events 17-02-2016 09:02

Op het Slagwerkkrant Podium van Drumland in Lijnden gebeuren altijd mooie dingen! Na de clinic met Brian Frasier Moore in december is er op 26 maart weer een DTM Collegedag, oftewel de Drumland Terpstra Muziek Colleges.
Op zaterdag 26 maart komt Ruben van der Velde privéles geven, op 23 april is het de beurt aan Doe Maar-drummer René van Collem (foto boven).

Op zaterdag 26 maart komt Ruben van der Velde privéles geven. Hij is drummer bij Gers Pardoel, Wudstik en Jeruza, en is regelmatig in de studio te vinden waar hij nummers inspeelt voor diverse artiesten. Hij weet als geen ander hoe je je eigen geluid moet ontwikkelen, hoe je een standaard groove nét een beetje extra spannend maakt en de do’s en dont’s van het drummen in de studio. 

Op zaterdag 23 april komt Doe Maar drummer René van Collem voor zeven lessen langs bij Drumland. Hij gaat met jou werken aan groove en dynamiek. Lessen kosten 30 euro per 40 minuten.”

Je kunt je inschrijven via www.drumland.nl voor een blok van 40 minuten (solo/duo) tegen betaling van € 25,- (Ruben van der Velde) of € 30,- (René van Collem), waarvoor je niet alleen les krijgt, maar ook een paar gratis Drumland stokken (5A/7A) en de nieuwe Slagwerkkrant!

maart:
26, Ruben van der Velde, Drumland, Lijnden

april: 23, René van Collem, Drumland, Lijnden

www.drumland.nl

zoeken
zoeken