Rotterdam Drum Department viert vijfjarig bestaan

Clinics en feestelijke opening op nieuw adres

Events 19-10-2015 14:53

Rotterdam Drum Department heeft een paar drukke maanden achter de rug en had op 1 Oktober alle reden voor een feestje. De drumspeciaalzaak bestaat namelijk vijf jaar, en is daarnaast verhuisd naar een veel groter pand, vlak om de hoek.

In amper vijf jaar tijd is Rotterdam Drum Department uit de vorige locatie op de Goudsesingel gegroeid. Nu huist de speciaalzaak aan de 1e Goudsewagenhof, waar op meer dan 200 vierkante meter drums in alle soorten en maten staan uitgestald. Geen flauwe prestatie bij tegenvallend economisch tij.

Nu is uitbreiding en verhuizing op zich al reden voor een feestje, maar 1 oktober bestond Rotterdam Drum Department precies vijf jaar. In die tijd is de winkel uitgegroeid tot een ware trekpleister voor drummers uit Rotterdam en (verre) omstreken. 

In aanloop naar het jubileum presenteerden Pearl, Zildjan, Stagg Sensa en DrumGear hun producten en schoven James Chapman en Ton Dijkman op de clinic-kruk. Chapman ging dieper in op het vinden van een eigen sound, hoe dat bij hem tot stand is gekomen, wat het beste bij zijn stijl past. Ton Dijkman gaf een erg onderhoudend kijkje in hoe hij zijn partijen maakt en legde met veel humor uit hoe hij zijn signatuur ontwikkeld heeft.

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er bij Rotterdam Drum Department gebeurt? Kijk dan op Facebook. https://www.facebook.com/Rotterdamdrumdepartment

zoeken
zoeken