Sandlane Sessions met Cesar Zuiderwijk
Maandag 17 november. Schrijf je nu in!
Events 13-10-2014 13:59
Remo, Sandlane Recording Facilities en Slagwerkkrant nodigen iedere twee maanden een drummer uit zijn studio-ervaring te delen met maximaal twintig bezoekers. Op maandagavond 17 november komt Cesar Zuiderwijk naar Rijen (bij Breda) om samen met zijn vaste opnametechnicus en producer John Sonneveld (bekend van Earring, De Dijk, Anouk en vele anderen) een avond lang studio-opnamen te maken, uitleg te geven, en in de regiekamer de mix af te werken. En jij kunt het allemaal van heel dichtbij meemaken! Wellicht behoor jij tot de twintig gelukkigen die deze educatieve opnamesessie bijwonen als je je nu inschrijft.

Wil je deze avond als een van de twintig gelukkigen de Sandlane Sessions met Cesar Zuiderwijk meemaken, schrijf je dan in op sandlanesessions@slagwerkkrant.nl

Vermeld in de mail: naam • adres • e-mailadres • telefoonnummer(s)

Je kunt je gratis inschrijven tot en met donderdag 6 november. Op vrijdag 7 november bepalen we door loting wie de twintig gelukkigen zijn, en krijg je een mail of je er wel of niet bij kunt zijn (iedereen die zich heeft ingeschreven krijgt bericht).

maandag 17 november Cesar Zuiderwijk

Sandlane Sessions is een project van Slagwerkkrant, Remo en Sandlane.

Sandlane Recording Facilities.