Zildjian Day komt naar Nederland!

Save the Date! 16 november, Energiehuis, Dordrecht

Events 12-08-2014 16:56

De Zildjian Day; het is een begrip, maar nog nimmer deed dit evenement Nederland aan. Op zondag 16 november komt daar verandering in, als Zildjian in de prachtige locatie van het Energiehuis in Dordrecht een prachtig programma zal presenteren – powered by Zildjian-importeur Hoshino Benelux en Slagwerkkrant. Het programma van deze dag wordt binnenkort op Slagwerkkrant.nl bekend gemaakt.

De berichten die momenteel tot ons komen over de line-up van de Zildjian Day International Tour 2014 zijn veelbelovend! Bovendien belooft Zildjian heel wat extraatjes bij het programma, waarvan bij eerdere Zildjian Days nog geen sprake was. 

Sinds 1983
De Zildjian Days zijn een begrip sinds 1983 toen de Avedis Zildjian Company startte met hun multidrummer-shows. Tal van superdrummers deden performances, wereldwijd.  

Fris en opwindend
Bob Wiczling, Zildjian International Marketing Manager zegt: ‘De Zildjian Days waren stuk voor stuk bijzondere evenementen. Deze keer willen we het publiek een nieuwe ervaring meegeven. We gaan ze iets fris en opwindends in termen van drummershows aanbieden. Zonder al al teveel weg te geven kunnen we zeggen dat je een paar geweldige optredens van toppers uit de drumwereld van nu kan verwachten. We gaan iedereen als het ware een “Access All Areas” pass geven om een kijkje achter de schermen van Zildjian te kunnen nemen.’

Energiehuis Dordrecht
Jeroen Bakx van Hoshino Benelux: ‘Het Energiehuis in Dordrecht is een geweldige nieuwe locatie waar dit event uitstekend tot z'n recht zal komen. We zullen daar een prachtige line-up presenteren en we zijn vereerd dat we de première van deze  Zildjian Day 2014 International Tour kunnen presenteren.’  

De allereerste Zildjian Day
Erk Willemsen, uitgever van Slagwerkkrant: 'We zien uit naar deze allereerste Zildjian Day in Nederland en willen daar heel graag onze inhoudelijke bijdrage aan leveren!'.    

Nieuws
Volg Slagwerkkrant.nl en onze Facebook-posts en Twitter-tweets voor programma-updates! En verwacht in de komende Slagwerkkrant een vooruitblik.

Save the date!
zondag 16 november, Zildjian Day, Energiehuis, Dordrecht.
Ticketsales starten binnenkort via www.energiehuis.nl

Zildjian Day Nederland
powered by Hoshino Benelux en Slagwerkkrant
www.hoshinobenelux.eu   www.slagwerkkrant.nl

Overige data in de Zildjian Day 2014 International Tour

18 november: Kopenhagen, Denemarken
20 november: Rome, Italië
25 november: Katowice, Polen
28 november: Parijs, Frankrijk
30 november: Athene, Griekenland
2 december: Istanbul, Turkije

Voor meer informative, check www.zildjian.com/zildjiandays2014

 

zoeken
zoeken