Remo productvideo's vers van de NAMM

Een compleet overzicht van nieuwe introducties

NAMM 2009 29-01-2009 01:03

Elke winter vindt in Los Angeles in California de NAMM Show plaats. Het is dan wel niet de grootste beurs, maar waarschijnlijk wel de meest belangrijke vanwege de nieuwe producten die aan de markt en pers getoond worden. Slagwerkwereld.com reisde af naar de warmste provincie van de Verenigde Staten en vond bij Remo scheepsladingen nieuw spul. We doen uitgebreid verslag met video's en productpresentaties.

In de video's zie je artiesten als Pete Lockett en Issam Houshan demonstraties geven van de laatste lichting producten, vers van de Remo productielijn. Pete Lockett legt bijvoorbeeld uit wat een Kanjira is en speelt het instrument net zo gemakkelijk als hij twee Doumbeks tegelijkertijd bespeelt. Daarbij krijg je ook nog een speciale introductie van de oprichter van de vellenfabrikant, Remo Belli.

Productvideo's
Een aantal nieuwe productintroducties zijn in tekst vermeldenswaardig. De rest kun je in de meer dan 20 video's hieronder zelf ervaren. Remo heeft een aantal nieuwe drumvellen geintroduceerd: the Vintage Emperor® drumheads (Vintage E), de Black Suede® Line with Snare Sides en de Skyntone Snare Drumhead.

Ook vind je video's van nieuwe finishes van de Designer Series Key Tuned Djembe's, de Ergo Doumbek en nieuwe variaties op de NSL Sound Shapes en de Mondo Tunable Hand Drums.

ECO-Seal
Remo heeft een historie in het milieuvriendelijk produceren van haar producten. Dit jaar komt het bedrijf daarom met een 'Eco-Seal', wat niet meer is dan een waarmerk dat borg staat voor een milieuvriendelijk product. Deze waarborg-stempel vind je terug op (vooral) de percussieproducten van Remo. In de woorden van het bedrijf: "The ECO-Seal represents the active role Remo plays in developing innovative waste reduction technologies that also still maintain and advance product performance and quality."

Genoeg tekst over de producten. Hoog tijd om hieronder alles zelf te zien én te horen.

video player
zoeken
zoeken