Trap je fit met de Fütz oefenpedalen
Merknieuws 10-12-2004 17:54
Soms kom je als drummer een product tegen dat zo eenvoudig en doeltreffend is, dat je jezelf afvraagt waarom het er nooit eerder was. Neem nu de Fütz oefenpedalen, een nieuw product van het Amerikaanse merk Hansenfütz. Eindelijk een oefenpedaal dat vrijwel geluidloos is. Zowel de hoek als de spanning zijn instelbaar, evenals het geluidsvolume. Het pedaal kan ook nog eens gebruikt worden als warming-up-pedaal, als unit om een trigger op aan te sluiten, of als een extra percussiepedaal. Kortom: dit multifuncitonele pedaal komt altijd van pas.

Terwijl je truukjes oefent van je favoriete drummer kun je voortaan op de bank meekijken naar de tv zonder dat je vriend(in) je om je oren slaat omdat je te veel lawaai maakt.

Onder meer Tim Waterson, 's werelds snelste double bass-drummer, gebruikt dit pedaal. Andere artiesten die het endorsen zijn grootheden als Charlie Adams, Jotan Afanador, Ndugu Chancler, Charles Collins, Giba Favery, Bryan Hitt, Jarmo Pikka, Johnny Rabb, David Small, Art Verdi en Steven Wolf.

Wil je de Ftz oefenpedalen in werking zien, klik dan hier voor enkele video's.
drummer links