Shure op zoek naar beste amateur drummer

Finale Shure Drum Mastery Competition in IJsland

Merknieuws 21-10-2011 11:28

Shure is op zoek naar de Beste Europese Amateur Drummer. Tot 16 december kunnen drummers uit twintig Europese landen meedoen aan de ‘Shure Drum Mastery Competition’. Met een finale in... IJsland? Wij weten zeker dat je dit wilt winnen!

De zoektocht naar de beste amateur duurt tot en met 16 december, waarbij de finale in maart wordt gehouden. Deelnemers hebben tot uiterlijk 16 december de tijd om een video in te sturen waarop ze hun eigen stijl en kwaliteiten kunnen showen.

Wat moet je hiervoor doen? Je gaat naar de website www.drum-mastery.eu , je download de play-a-long track, je maakt een video van je drumskills en overtuigt al je vrienden om op jouw online video te stemmen. Van elk land gaan drie drummers met de meeste stemmen door plus één drummer die wordt geselecteerd door het Shure-team. Uit deze groep slagwerkers zal de jury vijf finalisten selecteren die in maart naar IJsland zullen vliegen. Het stemmen kan al vanaf 6 november.

Deze jury bestaat uit: Tom Colman (Application Engineer van Shure UK), Darren Ashford (Drummer Magazine columnist), Cassell The Beatmaker (The Streets/Plan B-drummer) en Dennis Poschwatta (drummer Guano Apes). De finalisten krijgen in IJsland een masterclass van Darren Ashford en een cursus microfoonplaatsing van een Shure sound engineer.

De drummers zullen het in een Drum Battle tegen elkaar op gaan nemen in een club in Reykjavik. De winnaar zal gekozen worden door een live publiek door middel van stemmen en verdient daarmee een waardebon van 5.000 euro die uitgegeven kan worden aan producten van Shure.

Let op: Volgens de IJslandse wet moeten alle finalisten boven de twintig jaar zijn. Drummers onder de twintig jaar mogen wel meedoen, maar dingen mee naar een andere prijs: een set BETA drum microfoons.

zoeken
zoeken