Dream Demo bij Stiggelbout

Met Junior Martir en Kim Weemhoff

Merknieuws 03-10-2011 21:10

Slagwerkspeciaalzaak Stiggelbout Slagwerk uit Groningen organiseert zaterdag 12 november een demomiddag met Dream cymbals and gongs. Kim Weemhoff laat ze horen in een trio en Junior Martir speelt een solodemo.

Om drie uur 's middags laat Kim Weemhoff met zijn Organic Three het nieuwe merk Dream in trioverband horen. Samen met Milan Kracht op gitaar en Frans Tunderman op contrabas gaat hij jazzy en funky uitvoeringen spelen van onder andere Bach, Lou Reed, Zappa en Chinese folksongs.

Eerder op de middag is latindrummer- en percussionist Junior Martir al aan bod geweest met een clinic. Martir geeft workshops, componeert muziek voor musicals, speelt jingles voor commercials, drumt voor televisieproducties van de KRO en is oprichter van vier bands (o.a. Colour Groove en Son Seis). Hij heeft zijn eigen drum- en percussieschool, Ritmo di Mundu.

Naast de voorstellingen is het de moeite waard om sowieso even een kijkje te nemen bij Stiggelbout. Tot en met 3 december staat er een zeer grote keus aan Dream Cymbal bekkens opgesteld uit de series Bliss, Vintage Bliss, Contact, Energy, Dark Matter, Pang en Lion. 

zoeken
zoeken