Feedback wordt 25

Jubileumfeest bij Feedback Rotterdam

Merknieuws 07-09-2011 16:55

Feedback geeft op 1 en 2 oktober een 25-jarig jubileumfeest genaamd Music Plaza. Tijdens deze twee dagen zijn er diverse clinics en demo’s te volgen. Op het parkeerterrein van Feedback Rotterdam zullen bands optreden.

Wie de clinics en optredens gaan verzorgen tijdens Music Plaza is nog niet bekend. In het verleden lieten artiesten als Jeff Waters, Mark Schulman, Eva Gardner, Virgil Donati, Andy Timmons, Victor Wooten, Rodney Holmes, Brad Davis, Herman Li, John Petrucci en Dave Lombardo hun gezicht zien in de verschillende filialen van Feedback. Jason Bittner, drummer bij Shadows Fall, geeft 20 september een clinic bij Feedback Rotterdam.

Feedback heeft momenteel vestigingen in Rotterdam, Utrecht, Apeldoorn en Eindhoven. Thijs Thunnissen en Rob Verhaegen beginnen in 1986 in een klein winkeltje in Rotterdam, het duurt slechts twee jaar voordat ze verhuizen naar een groter pand. Tien jaar later betrekt het bedrijf het huidige pand aan de Ceintuurbaan in Rotterdam. Naast de drie andere filialen en een webshop is er sinds 2005 ook een externe logistieke afdeling. Het bedrijf Music Works, opgericht door de eigenaren van Feedback, richt zich op import en distributie van vooraanstaande merken uit de muziekbranche. Twee keer per jaar verschijnt het gratis Feedback Magazine met informatie over producten, artiesten en evenementen. Het is in de filialen te verkrijgen en wordt naar alle klanten gestuurd.

Music Plaza is op beide dagen van 10:00 tot 17:00 geopend. Toegang: gratis.

zoeken
zoeken