Roland introduceert twee nieuwe e-kits
TD-4KX en de TD20KX upgrades
Merknieuws 01-09-2009 23:17
Roland introduceert per 1 september 2009, in haar Roland Connect ‘09-campagne, maar liefst twee nieuwe elektronische drumsets. De TD-4KX en de TD20KX. Beide speciale, vernieuwde versies van de al bestaande drumsets.TD-4KX
De eerste is een nieuwe variant op de TD-4, de TD-4KX. De rubberen tompads zijn bij deze set vervangen door de hoogwaardiger pads met gaasvellen. Dat geeft een realistischer spelgevoel en het maakt aanzienlijk minder herrie. Voor de toms zijn er twee nieuwe 6.5 PDX-6 pads. De floortom is een PDX-8 pad, dezelfde als de snaredrum.

Klik hier voor de specificaties en het reclamefilmpje van de TD-4KX (onder .video)

TD-20KX
De TD-20KX is een speciale uitvoering van de top-of-the-line TD-20 set. De TD20KX heeft een mooi verchroomd rek, bekkenpads waarvan het rubber de kleur van geborsteld metaal heeft meegekregen en trommels met verwisselbare ketelversiering. Standaard is de KX uitgevoerd in een glanzende metaalkleur, maar je kunt bijvoorbeeld ook rood en blauw metallic monteren. De nieuwe TD-20X module bevat alle klanken uit de normale TD-20, maar heeft ook meteen alle functies van het TDW-20 expansion board in huis.

Klik hier voor de specificaties en het reclamefilmpje van de TD-20KX (onder .video)

De prijzen van de nieuwe sets zijn nog niet bekend.