Chad Smiths eigen Drumplates
Peppers met twee Nederlandse producten op tour
Merknieuws 07-07-2008 12:20
Nadat Chad Smith, de drummer van Red Hot Chili Peppers, vorige maand al te horen kreeg dat het door Henk Schiffmacher getattoeerde drumstel voor hem klaar stond, heeft nu ook het Nederlandse bedrijf Drumplates de kit van anti-verschuifplaten voorzien. En wel in een uniek design, speciaal ontworpen voor de Peppers-drummer.Jan Koster, oprichter van Drumplates:
"Chad benaderde ons met de vraag of we een speciale Custom Plate konden maken voor onder zijn nieuwe getattoeerde drumstel van Schiffmacher. Wij hadden dit nog niet eerder gedaan dus zijn we er mee aan de slag gegaan. We hebben inmiddels de eerste DP.Custom Plates afgeleverd, voorzien van het opschrift ”Red Hot Chad Plates”, Het heeft het Peppers-logo in dezelfde kleur blauw als het LA Dodgers logo (Chads favoriete baseball team). Daaroverheen staat 'LA' geschreven en natuurlijk konden hier en daar wat rode peppers niet ontbreken!"

De Drumplates zijn inmiddels afgeleverd bij Rock Palace in Den Haag en onder het drumstel gemonteerd. De setup, inclusief Drumplates, is tot eind augustus te bewonderen in de etalage van Rock Palace in Den Haag. Smith zal ze zelf komen ophalen voor de Wereldtournee van de RHCP in 2009.

Meer over het drumstel vind je in het artikel: 'Tattoo Art Custom Drum Kit' - Henk Schiffmacher maakt drumstel voor Chad Smith

drummer links