Gibraltar lanceert Hi-Hat Off Time-toevoeging
Voeg een extra laag aan je ritmes toe
Merknieuws 24-03-2007 23:51
Een optie om je sound als drummer uit te breiden is altijd welkom, toch? Met Gibraltar’s SC-HHOT Hi-Hat Off Time-toevoeging kun je een extra laag aan je ritmes toevoegen. De hihat-uitbreiding monteer je direct aan je hihat-stand. Hij past op alle standaard hihat-modellen.Als je de SC-HHOT met een tweede set hihat-bekkens hebt gemonteerd, krijg je een extra 'tsjik' op de off-beat als je het tempo aangeeft met je hihat-voet. Anders gezegd: als je met je voet achtste noten speelt, krijg je er zo maar een extra geluid bij op de zestiende off-beats tussendoor. De HHOT vult je grooved en solo's aan, welke stijl je ook speelt.

Iedere Hi-Hat Off Time wordt verkocht met een instructie-dvd die is geproduceerd door Stephen Marnell, drummer en uitvinder van de HHOT. Bekijk hier alvast twee dvd-previews:

De verkoopadviesprijs van de SC-HHOT Hi Hat Off Time Attachment is Ä69,50

In zekere zin is Gibraltarís SC-HHOT een variant op Sabian's Triple Hi-Hat, een hihat-stand met drie bekkens die werd ontworpen door de Duitse drummer Peter KŁppers. Bij dit model komt het bovenste bekken naar beneden terwijl op hetzelfde moment het onderste bekken naar boven komt wanneer je het pedaal intrapt. Het middelste bekken bijft op dezelfde plaats en beweegt niet.

drummer links