Interdrum Trommelrommeldag Winterswijk, 16 mei 2004
Merknieuws 13-04-2004 20:52
Zondag 16 mei organiseert Interdrum de jaarlijkse Trommelrommeldag. Van 10.00 tot 17.00 uur mag iedereen op deze 'trommelmarkt' zijn of haar slagwerkspulletjes verhandelen. Daarbij staat de dag volgeboekt met grote namen, die al genoeg reden moeten zijn om naar Winterswijk af te reizen.Voor de merken Sonor drums en Paiste cymbals komt Mark Eshuis op drums en voor het merk Meinl Percussie Femke Krone. Samen geven zij een clinic en laten zien wat er zoal mogelijk is op drums en percussie. Mark Eshuis speelt o.a. bij Margriet Eshuis en Femke Krone speelde bij RenÚ Froger, Frans Bauer Ún we zagen haar begin dit jaar tijdens de uitzendingen van Idols percussie spelen.

Yamaha wordt vertegenwoordigd door Bart Vergoossen. Bart is een oude bekende van Interdrum en speelt bij Ilse DeLange.

Namens Serlui, importeur van Tama, Zildjian en Latin percussion, komen Dave van Beek en George Pelupessy. Beide heren spelen in de band van Karin Bloemen en zullen samen laten zien hoe drummer en percussionist in verschillende situaties optimaal kunnen samenwerken.

Voor Premier Drums en Sabian Cymbals komt niemand minder dan Martijn Bosman (Kane). Martijn werd recentelijk nog door zijn collega-muzikanten uitgeroepen tot beste drummer van 2003 (zie onze eerdere berichtgeving hierover). Als uitsmijter (DW en Meinl) komt Marco Minnemann zijn extreme kunsten vertonen.

De entree voor de Trommelrommeldag is een schamele drie euro, dus daarvoor hoef je het niet te laten. Op naar Winterswijk op 16 mei!

Meer informatie over de Trommelrommeldag kun je vinden op de website van Interdrum.
drummer links