Nieuwe Vater-produkten op de markt
Merknieuws 22-07-2006 17:21
Vater, fabrikant van onder andere drumsticks, mallets, brushes en andere slagwerkaccesoires, komt met twee produktupdates: een altijd handige Drink Holder en nieuwe signature drumsticks van Korn-drummer David Silveria.Drink Holder
Vater's nieuwste idee is een Drink Holder, waarmee de dorstige drummer altijd een frisse slok binnen handbereik heeft. Per ongeluk omgooien is hiermee ook verleden tijd. De Drink Holder is gemaakt van hetzelfde metaal en hetzelfde bevestigingssysteem als de bekende stokkenhouders van Vater. De drinkhouder heeft een diameter van aan de binnenzijde, wat groot genoeg is voor de meeste glazen, flesjes en bidons. In een handomdraai bevestig je 'm aan je bekkenstand.

David Silveria's DSK Tour Sticks
Daarnaast komt Vater met nieuwe drumsticks, ontworpen door Korn-drummer David Silveria. De nieuwe DSK Tour sticks zijn een verkorte versie van Davids oorspronkelijke DSK model. De kortere lengte geeft een "quick feel" wanneer je de trommels van je kit afgaat, terwijl de brede schouders van de stokken zorgen voor duurzaamheid, ook als je tijdens optredens flink van leer trekt.

De stokkenfabrikant heeft overigens ook enkele nieuwe endorsement-overeenkomsten gesloten: nieuwe Vater-artiesten zijn onder meer Nikki Glaspie van Beyoncé en Tom Falcone van Cute Is What We Aim For.

Meer informatie op de Vater website.
drummer links