Download Latin Percussion's nieuwe catalogus
Merknieuws 09-04-2006 17:15
Goed nieuws voor alle percussieliefhebbers! Latin Percussion (LP) heeft een nieuwe catalogus samengesteld.Het meer dan complete overzicht kun je gratis als PDF downloaden op www.lpmusic.com. De catalogus verschijnt ook nog steeds als boekwerk. Gedrukt op zwaar, glanzend papier en rijkelijk voorzien van haarscherpe foto's, zijn er vast meer dan genoeg slagwerkers zijn die 'm daarom voor $5,- willen bestellen in de online winkel van LP.

De nieuwe catalogus van 2006 begint met een omschrijving van de geschiedenis van LP die volgens veel percussionisten gelijk staat aan de opkomst van Latin-muziek in de VS. Ontdek hoe de oprichter van LP, Martin Cohen, zijn eerste creaties op de markt bracht en hoe beroemde Latin-artiesten als Jose Mangual, Sr., Tito Puente, Chino Pozo, Carlos “Patato” Valdez en Gordon "Specs" Powell daarop reageerden.

Zowel jonge als oude slagwerkers zullen iets van hun gading vinden in de catalogus. Alle LP-series staan erin, van de klassieke en signature-series conga's en bongo's, tot percussietafels en handpercussie-instrumenten. Zo veel percussie heb je nog niet eerder bij elkaar gezien!
drummer links