Eerste Premier-dag een feit
Merknieuws 21-03-2006 00:14
Op zaterdag 6 mei van 11.00 tot 17.00 uur wordt de eerste Premier-dag in Nederland georganiseerd. Van professioneel tot amateur of belangstellende, de dag is voor iedereen bedoeld.De dag is een initiatief van Frans Veen en Ruud de Ligt, twee trouwe Premier-spelers die een dag willen organiseren voor en met collega Premier-drummers en -liefhebbers. Weerts Import-Export uit Westzaan, de importeur van Premier, stelt haar showroom beschikbaar om deze eerste editie te houden.

Het is de bedoeling dat er deze dag een uniek overzicht gegeven wordt van zo veel mogelijk series en types van Premier. In totaal zijn dit zo'n 30 drumsets en 40 snares. Deze trommels zijn natuurlijk niet allemaal beschikbaar en daarom wordt iedereen uitgenodigd om zijn of haar favoriete drumset en snaredrums mee te nemen en die tentoon te stellen.

Iedere deelnemer mag 1 complete drumset en 2 snare drums meenemen. Voorwaarde is wel dat deze in originele staat zijn en de originele kleur hebben. Dus niet in geboord of verbouwd met bijvoorbeeld andere lugs. De organisatie ziet er op toe dat er geen doublures zijn.

Je kunt je aanmelden met jouw spullen en wat je zou willen laten zien op de Pemier dag in Westzaan. Let op: het is geen koop- of handelsbeurs. Er kan dan ook niets gekocht of verkocht worden.

Wil je komen en/of deelnemen, download dan hier het aanmeldingsformulier en stuur dat naar: premierinfo@gmail.com. Heb je geen complete drumset maar wel losse trommels, dan kun je dit aangeven op formulier. Je krijgt vanzelf te horen of juist jouw spullen nog gemist worden. De toegang is uiteraard gratis.

Nog even alle informatie op rij:

Locatie & datum
6 mei 2006
Showroom van Weerts Import-Export
Zeilenmakersstraat 3
1551 AA Westzaan

Aanmelden
Klik hier om het aanmeldingsformulier te downloaden
Opsturen aanmeldingsformulier naar: premierinfo@gmail.com

Op het moment van schrijven zijn er al 29 verschillende maar originele drumsets en 38 snarentrommels beschikbaar. Dat wordt watertanden voor de liefhebbers!