Ludwig Classic Oak

Eiken klassieker

Merknieuws 25-08-2022 09:20

De Ludwig Classic Maple is zo'n beetje de standaard high-end Ludwig kit. Maar wist je dat je ook kunt kiezen voor een heel andere houtsoort? De Classic Oak geeft je dezelfde high-end afwerking als de maple, met dezelfde topklasse hardware maar met een heel andere ketel: eikenhout!

De Classic Oak is nu zo'n twee jaar verkrijgbaar en is eigenlijk een doorontwikkeling van de Keystone serie. Belangrijkste verschil met de voorganger? Er valt heel veel meer te kiezen. 

Kleuren? Er staan er standaard dertig op de bestellijst. Bassdrums zijn er alleen al in twintig verschillende maten, en verder is vrijwel alles op bestelling aan te passen, van de inlay op de spanranden van je bassdrum tot het soort tomophanging, het type spanranden en zelfs de vormgeving van de badge. Wat je maar wilt.

De Classic Oak is dus met recht net als de Classic Maple een 'custom' drumkit. En in vergelijk met de Maple eentje met een beetje meer spierballensound. Wil je meer weten over deze serie, kijk dan op www.ludwigdrums.com of bekijk de onderstaande video. 


In Slagwerkkrant 218 recenseerde Dennis Boxem de Ludwig Classic Oak. Die test kun je teruglezen onder het kopje downloads, of klik hier

www.ludwigdrums.com

 

 

zoeken
zoeken