DW Private Reserve
Exclusieve en extreem beperkte houtsoorten voor de collectors serie.
Merknieuws 31-07-2020 11:14
DW's John Good maakt er een hobby van om overal op de wereld op zoek te gaan naar de meest exclusieve houtsoorten. En met wat hij vindt, kun je over het algemeen maar een handjevol trommels bouwen. Die komen ieder jaar terecht in wat DW de Collectors Private Reserve noemt.

Ook dit jaar zijn er weer een zestal bijzondere houtsoorten die je op de buitenkant van je DW Collectors set kunt laten leggen. Dit jaar kun je kiezen voor Tortoise Shell Pommele uit Ghana, Moabi uit Congo, Padouk, een Super Maple Curl uit de bossen van Michigan, Chechen uit Afrika en Monkey Pod, een goudkleurige houtsoort uit Hawai. Alle 2020 Private Reserve drums zijn voorzien van een speciale badge en zijn verkrijgbaar zolang de zeer beperkte voorraad strekt. Kijk voor meer informatie op www.dwdrums.com of bekijk de onderstaande video. 

<iframe width="480" height="270" src="https://www.youtube.com/embed/kY6GJYhgub8" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>