Kaces lanceert nieuwe serie High Density Drum bags
Merknieuws 01-12-2005 13:46
Kaces, onderdeel van de Ace Products Group, heeft een nieuwe serie duurzame tassen gelanceerd: de High Density Drum bags. De serie is gericht op professionals die hoge eisen stellen. De nieuwe HD Drum bags bieden dan ook de maximale bescherming die met een lichtgewicht tas mogelijk is.

De serie bestaat uit een voering van water- en scheurbestendig materiaal waarbinnen een dikke laag gehard schuim voor de voering zorgt. Van binnen zijn de tassen luxeus afgewerkt met zacht fleece.

De tassen hebben daarnaast ergonomische rubberen handvaten voor "comfort grip" en verwijderbare draagbanden zodat je 'm eventueel over je schouder kunt dragen. De tas voor de bassdrum heeft bovendien extra rubberen handvaten zodat sjouwen nog makkelijk gaat. Zo heeft ook de muzikant die regelmatig optreedt geen enkel probleem meer heeft om zijn spullen te vervoeren.

Alle modellen bevatten drummervriendelijke features als zelf-corrigerende ritssluitingen (jawel) en een binnenvak waarin je een set reservevellen kunt opslaan.

Omdat tassen vrijwel altijd in saai zwart worden uitgevoerd, heeft Kaces gekozen voor een stijlvol en kleurrijk design. Daarmee trek je ook voor je optreden al aandacht.

De HD-series verschijnen in 5-delige packages voor zowel fusion-sets (10x10, 12x10, 12x14, 22x18, 14x6.5) als standaardsets (12x10, 13x11, 16x16, 22x18, 14x6.5).

Tot de Kaces-endorsers behoren artiesten als Gina Shock, Dave Moreno, Kevin Watkins en Lynn Coulter.
drummer links