Kuppmen RebounControl
Minder stuiter op je gaasvellen
Merknieuws 09-09-2019 12:57
We schreven eerder al in ons NAMM-verslag over de RebounControl stokken van het Nederlandse Kuppmen. Maar dat het nog even wachten was op het definitieve model van deze carbonfiber stok met ingebouwde demping was duidelijk. Wel, die is er nu, en de heren van Kuppmen hebben een waar huzarenstukje afgeleverd.

De RebounControl is een gewoon gevormde carbonfiber stok die achteraf is doorgezaagd en vervolgens is voorzien van een speciale kunststof koppeling. Die koppeling vangt een groot gedeelte van de vibraties op die je krijgt als je op een elektronische kit speelt, of zelfs op een practicepad. Dat heeft tot gevolg dat je met de RebounControl een veel natuurlijker spelgevoel krijgt op een elektrische set. De officiele test is inmiddels in volle gang, en de eerste resultaten zijn bijzonder positief. Je leest meer over de Rebouncontrol in het volgende nummer van Slagwerkkrant, maar kun je zo lang niet wachten, dan kun je ook alvast op de website van Kuppmen kijken: www.kuppmenmusic.com

Of bekijk de onderstaande video van Kuppmen waarin je goed het verschil tussen een gewone en een RebounControl stok ziet: