Rogers Dynasonic snaredrums
Net als vroeger
Merknieuws 29-05-2019 16:29
Rogers is zo'n merknaam waarbij de vintage drumliefhebber meteen enthousiast wordt. In de jaren '70 was het merk samen met Ludwig, Slingerland en Camco een van de toonaangevende Amerikaanse drummerken. In de jaren '80 viel feitelijk het doek voor het 'echte' Rogers en na die tijd werden er alleen nog goedkope sets uit het midden oosten onder deze merknaam verkocht. Nu is er echter een groep investeerders die het merk in oude glorie wil herstellen, en dat doen ze onder andere door de roemruchte Dynasonic snaredrums terug te brengen.

 En dat doen ze niet door een moderne trommel met een knipoog naar het verleden uit te brengen: de nieuwe Dynasonic's zijn tot op het kleinste detail gelijk aan het origineel. Compleet met dunne vijflaags ketels van populier en esdoorn, voorzien van verstevigingsranden, ouderwetse B&B of beavertail spanbokken en natuurlijk het roemruchte Dynasonic snaredrummechaniek. Voor eigenaren van oude Rogers snaredrums is er ook goed nieuws. Alle onderdelen van de Rogers snaredrums zijn ook los verkrijgbaar en passen een op een op de klassieke drums. Meer informatie op www. rogersdrumsusa.com.

Alvast even luisteren naar zo'n nieuwe vintage Dynasonic? Dat kan in de onderstaande video:

<iframe width="480" height="270" src="https://www.youtube.com/embed/KdvNrszxgE0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>