Zeker en vast met Mighty Grip
Merknieuws 07-10-2005 16:26
Stel je voor: je zit in de spotlights en kijkt naar een zaal die afgeladen vol is met publiek. Je bent goed voorbereid en hebt er zin in om te laten horen waartoe je als muzikant in staat bent. Maar dan gaat het mis...Of het nu komt door de hitte van de lampen, het zweterige publiek, enige nervositeit of een fatale combinatie van die drie factoren, je drumstokken blijven maar uit je handen glijden tijdens het spelen. Herkenbaar probleem?

Je bnt niet de enige. Het gebeurt regelmatig, vooral bij drummers en percussionisten die hun stokken graag losjes vasthouden. Gelukkig is er nu een perfecte oplossing: Mighty Grip. Een plakkerig goedje en daar zijn ze nog trots op ook.

Mighty Grip is een fijn talkachtig poeder, dat je grip en controle geeft, wat je ook wilt vastpakken. Voor drummers is het erg makkelijk in gebruik. Je strooit een beetje poeder op je wijsvinger en je duim, daar waar je doorgaans je drumstick vasthoudt. Voordat je nu je drumstokken pakt, wrijf je eerst beide vingers even tegen elkaar totdat ze plakkerig aanvoelen.

Het is niet nodig om Mighty Grip op de rest van je handen te strooien. Zoals de bijsluiter vermeldt: "You can't properly play when your fingers stick together." Met een heel klein beetje kom je dan ook al een heel eind.

Mighty Grip is feitelijk ideaal: het is waterproof, zweetproof, mileuvriendelijk, zuinig, lichtgewicht, geurloos, kleurloos, vlekt niet, geeft geen rotzooi, wordt niet overgedragen en constant hergebruik is niet vereist want de kleefkracht gaat ruim een uur mee. Met een beetje water en zeep was je na afloop je handen weer schoon. Wanneer grip en controle tellen, kun je dus voortaan op Mighty Grip vertrouwen.

In BelgiŽ is Mighty Grip te bestellen bij Embassy Benelux. In Nederland is het wondermiddel (nog) niet verkrijgbaar. Meer informatie vind je op www.mightygrip.com.