Vater lanceert nieuwe Color Wrap Series
Merknieuws 19-09-2005 12:11
Na vele verzoeken van jonge drummers, drumcorpsen en slagwerkers die in het theater spelen, heeft stokkenfabrikant Vater een nieuwe serie drumsticks ontwikkeld: de Color Wrap Series.De kern van de gekleurde stokken bestaat uit Vaters razendpopulaire modellen 5A, 5B en Power 5B met houten tip.

Ieder model is verkrijgbaar in een finish van Blue Sparkle, Gold Sparkle, Red Sparkle, Black Optic, Silver Optic en Purple Optic.

De oogstrelende wraps zijn echte blikvangers en hebben geen invloed op het gevoel, gewicht of balans van de drumsticks. Wie nu al Vater speelt en wil overstappen op vrolijker gekleurde sticks om een visueel aspect aan het drumspel toe te voegen, hoeft dus geen moment te wennen.

Alle modellen in de Color Wrap Series hebben een adviesprijs van 11,50 per paar gekregen. Meer informatie over de Color Wrap Series vind je hier.

Vater's lijst met artiesten blijft groeien. Tot de recente endorsements behoren gevestigde namen als Zachary Alford en Gerry Brown, en aanstormende talenten als Royce Shorter Jr. en Jacob Marshall.
drummer links