Nieuwe kleuren voor de meer betaalbare Gretsch drums
Speciale klassieke wraps ter ere van het 135 jarig bestaan.
Merknieuws 02-08-2018 12:29
Gretsch bestaat dit jaar 135 jaar, en dat vieren ze onder andere met een peperdure high end drumkit. Maar ook bij de meer betaalbare kits doet het merk nu iets speciaals met mooie vintage ogende bekleding in onder meer de Catalina Club, Renown en Energy.

Binnen de Gretsch Catalina Club serie is er onder andere een prachtige Blue Satin Flame finish. De Catalina Club is een vierdelige set met een 14" diepe bassdrum, met mooie ouderwetse T-Wing spanbouten en een klassiek klinkende walnotenhouten ketel. Naast de Satin Flame is de Catalina Club er ook in een Gloss Crimson Burst, Piano Black, Satin Antique Fade en Satin Walnut Glaze laklaag. De nieuwe Satin Flame finish is er alleen in de standaard Club setup en een 20"x14" en 10"x7" add on. 


Binnen de Gretsch Renown is er nu een Big Flake Turquoise Sparkle en Copper Sparkle finish. Daarnaast is de set er ook met een Cherry Burst, Gloss Natural, Piano Black, Satin Tobacco Burst en Silver Oyster Pearl en Vintage Pearl finish. 

De uitermate betaalbare Energy drumkit is er nu ook in een Ruby Sparkle finish. De Energy is een kit met ketels van populierenhout en vintage draagranden onder een hoek van 30 graden. 

Meer informatie over Gretsch vind je op de website van het merk: www.gretschdrums.com