Zultan cymbals komt met een eigen website
Thomann huismerk zet zichzelf in de kijker.
Merknieuws 23-07-2018 16:03
Muziekgigant Thomann heeft voor het huismerk Zultan cymbals een eigen website gecreŽerd. En dat is geen moment te laat, want Zultan is met tien reeksen en bijna 150 modellen inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige merknaam.

Zultan cymbals bestaat al sinds 2000 en werd in 2011 door Thomann ingelijfd. Het bekkenaanbod is bijzonder breed. Veruit het grootste gedeelte van de bekkens wordt geproduceerd in Turkije. Alleen de goedkoopste Aja reeks wordt handgehamerd in China. Bij de in Turkije gemaakte bekkens is er is heel wat om uit te kiezen: van glanzend gepolijste rockbekkens tot mooi donkere en flinterdunne jazz cymbals in legio uitvoeringen en groottes. Veruit de meeste bekkens zijn gemaakt van B20 bekkenbrons, maar er zijn ook een aantal bekkens gemaakt van B25, een legering met een nog iets hoger tingehalte.

Zultan Raw - handgehamerd en ongeschoren

Om het een en ander wat meer overzichtelijk te maken heeft Zultan nu een eigen website met allerhande informatie en onder andere een zogenaamde cymbal-finder waarin je kunt aanklikken wat voor soort bekken je zoekt en in welke series je wilt zoeken. Van ieder bekken kun je vervolgens niet alleen een foto en informatie vinden, maar ook een keurig opgenomen speelvoorbeeld.

Wil je meer informatie over Zultan? Kijk dan op www.zultancymbals.com