Vernieuwde website Brady Drums
Merknieuws 12-08-2005 13:35
De Australische drumfabrikant Brady Drums heeft een gloednieuwe website gelanceerd. De verbeteringen zitten 'm onder meer in een up-to-date nieuwssectie, een wereldwijd overzicht van Brady-dealers en de mogelijkheid om online Brady-merchandise te kopen.Een bijzonder aspect van de nieuwe website is de mogelijkheid om online op interactieve wijze op een Brady-kit te spelen, en om samples van Brady-kit in hoge kwaliteit te downloaden zodat je ze kunt gebruiken voor eigen digitale opnames en mixen.

De nieuwste produkten, een archief met productreviews van over de hele wereld en de uitgebreide lijst met artiesten die op Brady spelen, zijn enkele andere nieuwe features.

Onlangs verwelkomde Brady Drum een flink aantal nieuwe slagwerkers met een endorsement, waaronder Alex Alexander, bekend van Dido, Jason Bittner van Shadows Fall, Jerome Deupree van Morphine, Chris Pennie van Dillinger Escape Plan, Makoto Izumitani van Gwen Stefani, Ronnie Vannucci van The Killers, Pete Thomas van Elvis Costello en Bill Wysaske van Michael Bublé.

Bezoek www.bradydrums.com.au en kijk zelf.
drummer links