Tama Stage Master en Iron Cobra updates
Subtiele updates voor de gehele range.
Merknieuws 11-04-2017 17:04
Tama gaf onlangs de gehele reeks Stage Master stands en de Iron Cobra en Speed Cobra pedalen een subtiele update. De standaards kregen talloze kleine verbeteringen die ze in het dagelijks gebruik net even wat gemakkelijker maken.

Het belangrijkste nieuws bij de Stage Master standaards is het ontwerp van de nieuwe kraag waarmee je de buizen van de standaards vastzet. Deze gegoten kraag is nu voorzien van een speciale nylon bus die er voor zorgt dat de buizen minder speling hebben, en dat je ook met weinig kracht de hoogteverstelling muurvast zet.  De Stage Master bekkenstandaards zijn nu voorzien van de Quick Set Cymbal Mates waarmee je in een handomdraai je bekkens monteert. Ook de benen kregen een opfrisbeurt, en zijn nu duidelijk geïnspireerd op de duurdere Star en Roadpro series stands.

Ook nieuw is dat er naast de gewone snaredrumstandaard nu ook een extra laag model is dat rekening houdt met korte drummers of extra diepe snaredrums.

 

Bij de Iron Cobra en Speed Cobra hihatpedalen is het hielstuk licht veranderd en bij de Speed Cobra pedalen krijg je nu twee verschillende trekstangen: een lang, en een kort. Daarnaast hebben beide hihatpedalen een nieuwe clutch die net als bij de bekkenstandaards een quick-release functie heeft. 

Kijk voor meer informatie over de vernieuwde Tama hardware op de Tama website: www.tama.com