Tama 1st Chair is luxe voor je zitvlak
Keuze uit tien verschillende drumkrukken
Merknieuws 12-10-2016 06:10
Een goede drumkruk is belangrijk, zeker als je veel uren maakt achter je drumkit. Tama biedt met de 1st Chair serie al een paar jaar een reeks drumkrukken die uitblinken in luxe en opties.

Binnen de 1st Chair reeks kun je kiezen uit tien verschillende drumkrukken met uiteenlopende features. Maar als daar niet precies jouw ideale kruk bij zit kun je ook zelf je custom kruk samenstellen uit de verschillende onderdelen. De 1st Chair serie geeft je keuze uit vier verschilllende onderstellen; een gewone driebenige, een extra lage driebenige, een vierbenige en een variant met hoogteverstelling via een gasveer. Die laatste maakt het mogelijk om in een handomdraai van krukhoogte te wisselen. Ideaal als je bijvoorbeeld drumles geeft.

Zittingen
Ook bij de zittingen valt er genoeg te kiezen. Er is een ouderwetse ronde zitting met stoffen  of kunstleren bovenkant, een extra dikke ronde zitting met stoffen of kunstleren bovenkant en een zadelvormige zitting met een kunstleren of stoffen bovenkant. Dan kun je ook nog kiezen voor de Wide Rider; een zadelzitting met meer afgeronde hoeken waardoor je meer support onder je benen krijgt. Ook de Wide Rider is er in twee variaties: een met stoffen bovenkant, een met kunstleren bovenkant.

De zittingen van de 1st Chair reeks zijn gemaakt van stevig kunstleer met robuuste stiksels.

De 1st Chair zittingen zijn desgewenst ook te voorzien van een rugsteun die je onderrug de nodige ondersteuning geeft. Daarmee hou je het tijdens lange dagen achter de kit een stuk langer uit. De prijzen binnen de 1st Chair reeks zijn afhankelijk van je wensen, maar een simpel uitgevoerde 1st Chair kruk is verkrijgbaar vanaf € 155,-
 


Video
Kijk voor meer informatie over de 1st Chair krukken op de website van Tama of bekijk de video die Tama voor het topmodel, de Round Rider Hydraulix, kruk maakte hieronder.