Pearl Eliminator Redline
Update voor Pearls subtoppers
Merknieuws 09-09-2016 17:20
Pearl viert haar 70-jarig jubileum uitbundig met een gigantische hoeveelheid productnieuws. Ook bij de Eliminator pedalen is het nodige te melden. De hele reeks kreeg een update en gaat nu door het leven als Eliminator Redline.

Het belangrijkste nieuws is dat de Redline pedalen nu dezelfde Ninja-lagers hebben als de Demon drive pedalen. Deze ultra-soepele skateboard lagers maken dat de Eliminators nu een stuk vlotter reageren.

De vorm van het voetblad en frame bleef ongewijzigd, maar het pedaal in nu compleet uitgevoerd in een matte aluminium look. De rubber anti-slip dopjes op het voetblad hebben een opvallende rode kleur gegeven. Ook de vergrendeling van de veerspanning heeft de overgang van de Demon drive naar de Eliminators gemaakt. De verwisselbare cams van de Eliminator pedalen zijn gebleven, maar deze zijn nu gemaakt van gekleurd en transparant kunststof. Net als voorheen is de Eliminator leverbaar in een versie met kettingaandrijving en een versie met nylon strap in zowel rechtsbenige als linksbenige versie. Ook de Eliminator hihat en cable hihat zijn nu leverbaar in de redline kleurstelling.

Kijk voor meer informatie op de website van Pearl, of bekijk de overzichtsvideo hieronder.