Puresound Custom Pro snarenmatten
Matten die je snaredrum laten ademen
Merknieuws 19-08-2016 12:26
Puresound is al sinds jaar en dag een van de toonaangevende fabrikanten van high-end snarenmatten. Klinkt je snaredrum dof, heb je weinig snarenrespons? Een Puresound-matje biedt vaak een oplossing. Met de Custom Pro snarenmatten maakt Puresound het de drummers nog makkelijker.

Puresound snarenmatten zijn er in allerlei soorten en maten. De nieuwe Custom Pro matten zijn gericht op het ultieme gebruikersgemak. 

Binnen de Custom Pro serie is er keuze tussen messing en stalen snaren en allerlei breedtes en snarenlayouts. De matten zijn verkrijgbaar in 13" en 14" in zowel 20 als 24 snaren breed. 

Alle snarenmatten hebben de speciaal door Puresound ontwikkelde No Choke-snaarhouders die zorgen dat er minimale druk op het ondervel wordt uitgeoefend terwijl de snaren zelf toch op spanning blijven. De speciale Speed Release-straps zorgen ervoor dat je bij het verwisselen van een ondervel snel en gemakkelijk de mat kunt verwijderen. Zelfs het uitwisselen van een snarenmat kan in een handomdraai. De stalen snaren geven je snaredrumklank een wat puntige en vlotte klank. Ben je op zoek naar een helderder en wat meer crispy sound dan zit je met de messing snaren helemaal goed.

Kijk voor meer informatie over de Custom Pro serie op de website van Puresound of bekijk de uitgebreide video hieronder.