Big Fat Snaredrum
Maakt je snaredrumsound moddervet.
Merknieuws 30-10-2015 15:58
Wel eens een oud vel omgekeerd op je snaredrum gelegd? Dat klinkt moddervet, maar echt praktisch is het misschien niet. Bij Big fat snaredrum vonden ze dat ook, en daarom maakt het merk drie verschillende oplegvellen.

De Big Fat Snaredrum is er in vier smaken: Original, Donut, Snarebourine en snarebourine donut. De Original is de meest simpele van de vier, een vlak vel dat langs de rand versterkt is, en een uitsparing heeft om hem gemakkelijker van je snaredrum te kunnen pakken. 

De Donut heeft, zoals je aan de naam kunt afleiden en vrij forse uitsparing in het midden. Hierdoor heb je in het midden een duidelijk ander spelgevoel en sound dan wanneer je op de rand speelt. Bij de Snarebourine versies heb je dezelfde opties, maar zijn er vier tamboerijnschellen aan het vel bevestigd. Dat zorgt er voor dat je tijdens het spelen een subtiele tamboerijnklank krijgt. 

De Big Fat snaredrums zijn verkrijgbaar in 13" en 14". Een combopack van de original en donut kost € 59,95. Een losse original of donut kost € 34,95 en de snarebourines kosten € 49.95. Meer informatie vind je op de website van importeur R3music

Bekijk hieronder de video van de Snarebourine donut.