Customize your drums
Geef je bassdrumvel of drumkit een persoonlijke touch
Merknieuws 27-11-2015 11:11
Iedereen die wel eens een custom bassdrumvel heeft willen laten maken weet dat dit nog niet zo heel eenvoudig is. Je kunt natuurlijk in Amerika een custom vel bestellen, maar in de meeste gevallen kom je uit bij de plaatselijke stickerboer, die er ook allemaal niet zo heel veel ervaring mee heeft. Dat moet beter kunnen, vond drummer Ron van Mourik, en zo was de basis voor Customize Your Drums gelegd.

Customize your drums werkt met een print op een dunne folie die op het bassdrumvel wordt aangebracht. Die folie is veel dunner dan de meeste opties die we tot nu toe voorbij hebben zien komen, en daardoor blijft er nog heel wat van de klank en het stemgedrag van de vellen over. Desgewenst kan tegen een meerprijs een microfoongat worden aangebracht. Customize your drums werkt met alle merken drumvellen, onder andere Adams, Remo, Evans en Aquarian. De Adams vellen zijn de goedkoopste optie; deze zijn verkrijgbaar vanaf € 80,- inclusief opdruk. Voor een Remo Ambassador bassdrumvel betaal je een tientje meer.

Naast bassdrumvellen maakt Customize Your Drums ook custom bedrukte bekleding voor je drums, en meubels met een drumthema. Voor meer informatie kun je terecht op www.customizeyourdrums.nl