Pro-mark Select Balance stokken
Breng balans in je spel
Merknieuws 21-06-2015 14:06
Pro-Mark introduceerde vorig jaar de Select Balance stokken; een uniek concept waarbij je behalve voor het model ook voor een heel specifieke stokbalans kunt kiezen. Speel je heavy, licht of juist heel divers; binnen de Select Balance serie is er een stok die perfect bij je past.

Pro-Mark maakt de Select Balance stokken in vijf verschillende diktes, en bij iedere dikte heb je keuze tussen twee soorten balans. De Forward Balance, waarbij de balans heel erg voorin in de stok ligt, en de Rebound Balance, waarbij de balans veel meer naar achteren ligt. Dat verschil wordt bereikt door de lengte van de taper, de taps toelopende schouder van de stok. Die is bij de Forward Balance stokken driekwart inch korter dan bij de Rebound Balance stokken. Verder zijn de stokken volledig identiek. Zo kun je dus tussen stokken kiezen met dezelfde lengte, die op dezelfde manier in de hand liggen en die toch compleet anders reageren. 

Meer weten over de Pro-Mark Select Balance stokken? Bekijk dan de onderstaande video: 

Op de site van Pro-Mark vind je een mooi overzicht van alle verkrijgbare modellen en opties. En je kunt natuurlijk ook de test uit Slagwerkkrant 183 er even bijpakken. Die vind je in ons testarchief