Pearl lanceert Europese website
Merknieuws 31-03-2005 16:56
Drumfabrikant Pearl pakt haar nieuwe online concept groots aan: direct een nieuwe website voor de meest belangrijke regio's in de wereld, waaronder Europa met informatie uit de landen waar Pearl aanwezig is.De website, die te bereiken is via www.pearldrum.com, heeft een immense database met vrijwel alle verkrijgbare producten. Van drumsets, snares en hardware, tot marching, imagewear en spareparts. Zoek je iets van Pearl, dan kun je dat voortaan dus gewoon op hun website vinden.

Naast de collectie spullen is ook het nieuws up-to-date. Iedereen weet nu alles op hetzelfde tijdstip in heel Europa. Het artistroster ziet er eigenlijk nog gelikter uit: van alle landen in Europa kun je direct de artiesten bekijken en een kleine bio lezen.

Dus namens Pearl kunnen we jullie vertellen dat Horacio Hernandez in mei een clinic tour zal verzorgen in zowel Nederland als België. Horacio is internationaal vermaard vanwege zijn briljante ritmische en musicale manier van drummen, daarnaast heeft hij een reputatie opgebouwd als één van de meest technisch begaafde drummers in de wereld.

Horacio's muzikale fundament is gevormd door zijn Cubaanse afkomst en hij heeft een internationale reputatie verkregen door samen te spelen met 's werelds beste muzikanten. Om er maar een paar te noemen: Giovanni Hidalgo, John Patitucci, Michael Brecker, David Sanchez and Tito Puente. Horacio heeft een album opgenomen met Carlos Santana, maar was ook aan zijn zijde tijdens zijn "Supernatural"- wereld tournee, daarnaast heeft hij onlangs een nieuwe CD uitgebracht met zijn eigen band "Italuba".

Horacio wordt gezien als één van de meest indrukwekkende drummers van de afgelopen jaren, zeker gezien zijn "handelsmerk", het met de linkervoet spelen van de clave. Hij heeft wereldwijd een aantal 'high-profile' clinics gedaan en daarom is Pearl dan ook erg trots met de introductie van zijn nieuwe Signature Serie Cowbells.

Op de volgende data is Horacio te bewonderen;

  • 3 mei Key Music, in Sint Niklaas, België www.keymusic.com
  • 4 mei Drumworld Adams, Ittervoort, Nederland www.drumworld.nl
  • drummer links