Remo Powerstroke 7-7 en Powerstroke 3 Black Dot
Geef je kick en snare meer pit
Merknieuws 02-03-2015 10:52
Remo introduceerde tijdens de afgelopen NAMM-show twee opvallende vellen: het Powerstroke 7-7 snaredrumvel en het Powerstroke 3 Black Dot bassdrumvel. In de komende Slagwerkkrant (nummer 187) kun je daarvan een uitgebreide test lezen. Tot die tijd kun je hier de twee bijbehorende productvideo's bekijken.

De Powerstroke 7-7 is een dubbellaags vel met twee vellaagjes van 7mil (0,17mm) dik, een demprand van 7 mil en een verstevigende stip van 5mil. Alles bij elkaar een behoorlijk dik vel dat heel veel focus geeft en een pittige attack. Het vel is verkrijgbaar van 10” tot en met 14” en is alleen verkrijgbaar in een gecoate variant. Bekijk de korte productvideo hieronder om een eerste indruk te krijgen. 

 

De Powerstroke 3 Black Dot is bedacht door Steve Smith. Het vel is eigenlijk niet veel meer dan een gewone enkellaags Powerstroke 3 met een zwarte verstevigingsstip erop, maar dat pakt wel heel prettig uit. De stip geeft het vel iets meer focus, iets meer punch en daarnaast gaat het langer mee. Ook de kevlar verstevigingssticker is dankzij de dot niet meer nodig. 

De Powestroke 3 Black Dot is verkrijgbaar in een transparante en gecoate versie van 18" tot en met 26". 

Bekijk hieronder de korte productvideo van de Powerstroke 3 Black Dot.